Krevetový koktejl
129,00 Kč vč. DPH
Popis
Příprava krevetového koktejlu Krevety opláchneme a pokud mají skořápku, tak vyloupeme. Pár jich můžeme nechat s ocásky na ozdobu. Krevety povaříme 2 až3 minuty v osolené vodě. Vodu následně slijeme a krevety necháme vychladnout. Mezitím umyjeme salát. Vnější listy nacháme na vystlání koktejlových skleniček. Vnitřní listy nakrájíme na jemno. Příprava italské červené salsy: Smíchejte kečup a majonézu. Přidejte koňak, hořčici a na závěř šlehačku. Vše průběžně míchejte, až vznikne konzistentní omáčka. Takto připravenou salsu nechte uležet v ledničce alespoň hodinu. Do připravené a vychlazené salsy vmícháme krevety. Skleničky vysteleme většími listy salátu. Na salát dáme krevety se salsou. Na závěr posypeme jemně nasekanou petrželkou. Můžeme přizdobit plátkem citrónu. Podáváme s čerstvou bagetkou.
Pro přidávání recenzí se musíte nejdříve přihlásit.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.